Kvarteret Jakten – nybyggda hyresrätter på Brandholmen

Nära havet växer ett nytt kvarter fram på attraktiva Brandholmen i Nyköping. Det nya kvarterets byggnader kläds i olika material och kulörer för att ge ett vänligt uttryck och tillsammans med de noga placerade lekytorna och mötesplatserna blir kvarteret en trevlig plats att bo på. Kvarteret Jakten ligger vid vattnet och är ett lugnt och grönt område med fina planteringar och promenadstråk som ger en känsla av en trädgårdsstad.

Kvarteret ligger intill Rosvalla Arena vilket gör det enkelt att delta på de aktiviteter som finns för människor i alla åldrar. I hörnet av Brandholmsvägen och Flygrakan kommer det att finnas en lokal som vi hoppas ska gynna både området och hyresgästerna. Det finns långt gångna diskussioner med en entreprenör om ett café.

I kvarteret byggs 104 klimatsmarta och bekväma bostäder som tack vare produktionsmetoden kommer att bli prisvärda att bo i. Lägenheterna byggs i olika storlekar från ett rum och kök till större lägenheter upp till fem rum och kök. Det möjliggör att människor i olika åldrar och familjekonstellationer kan bo i kvarteret, vilket i sin tur bidrar till ett trevligt och hållbart område över tid. Lägenheterna erbjuder hög komfort för de boende med egna tvättmöjligheter i varje lägenhet samt generösa förråd, dessutom finns parkeringsplatser tillgängliga för alla boende. Alla lägenheter har minst en balkong eller uteplats och på gården finns lekplatser för barnen, pergolas att sitta i och grillar som alla har möjlighet att nyttja. Den moderna ventilationen kommer att ge låg klimatpåverkan under husens livslängd och gör att lägenheterna är trevliga att bo i.  

Inflyttning i kvarteret Jakten kommer att ske i etapper med start våren 2021. Kvarteret är planerat att vara helt klart vid årsskiftet 2021–2022.


Vill du bo hos oss i Jakten? Lägenheterna kommer annonseras ut via HomeQ