Plats för livet.

När mäklarna säljer bostäder ska det vara rent, snyggt och luftigt. Men vi vet att livet inte ser ut så. Det är stimmigt, stökigt och stressigt. Fast det är också helt fantastiskt. Därför bygger vi just nu ett kvarter med hyresrätter på attraktiva Brandholmen i Nyköping där det ska finnas utrymme att leva.

Klimatsmarta hus med generösa förrådsutrymmen, tvättmaskin och torktumlare, parkeringsplatser, hiss och egen balkong eller altan. Kvarterets innergård är fylld av träd och växter och här är det enkelt att boka en pergola eller grill för sommarens fester.

Kvarteret Jakten ligger strategiskt till för att underlätta vardagspusslet. Vi tycker att det ska vara nära till viktiga stunder; som skolan, havet och träningen. Välkommen till en plats där livet får utrymme att hända och där du kommer trivas länge!

Välkommen att ställa dig i kö

Alla lägenheter i Jakten är idag uthyrda. När en lägenhet blir ledig igen, då kommer den upp hos HomeQ.

Området

På attraktiva Brandholmen lever du nära skola, hav och träning. Ett lugnt område, tio minuter med cykel till stadens centrum och en kvarts promenad längs havet till hamnens puls. På kvarterets innergård myllrar det av växter och träd som omsluter de sociala ytorna med grillplats och pergola. En naturskön stadsdel där det finns utrymme att leva helt enkelt.

Lägenheterna

Klimatsmarta hyresrätter i storlekarna 2-5 rok. Samtliga rum har ekparkett och målade väggar i ljusa färger. Ett modernt boende med badrum i kakel och klinker samt handdukstork, tvättmaskin/torktumlare eller kombimaskin. I köket finns diskmaskin och det är förberett för micro. Samtliga lägenheter har minst en balkong eller uteplats och kvarteret har 100 parkerings­platser, 15 laddplatser för elbil, generösa förrådsutrymmen, hiss och cykel­platser.

Tankar från arkitekten

Målet har varit att rita hållbara och yteffektiva bostäder i form av lamell- och punkthus i fyra till fem våningar med bra boendekvaliteter. Kvarteret har en sammanhållen gestaltning samtidigt som variation i höjd, fasadmaterial och avstånd till tomtgräns gör att arkitekturen upplevs varierad. Sadeltak och fasader med skiftande material och kulörer ger kvarteret ett vänligt uttryck som knyter an både till befintlig bebyggelse i närområdet och till träd och stenar i grönområdet norr om kvarteret. En stor gård med noga placerade lekytor och mötesplatser gör kvarteret till en trevlig plats att bo på.

Situationsplan

Längs Brandholmsvägen och Flygrakan växer kvaret Jakten fram. Fårhagen på den angränsande kullen i sydost ger en direkt närhet till naturens lugn samtidigt som en kommersiell lokal i områdets nordvästra hörn bidrar med en tydlig koppling till stadens puls. En öppenhet mellan fastigheterna skapar siktlinjer mellan gården, gatan och Stadsfjärden.

Planritningar

Våra bostäder är i storlekarna 2-5 rok. Alla lägenheter är väl planerade för att skapa så effektiva ytor som möjligt. Samtliga lägenheter har minst en balkong eller uteplats och rum med smidig förvaring samt generösa fönster.

Snabbfakta

Byggstart

Vintern 2020

Inflyttning:

2022-03-01

Upplåtelseform:

Hyresrätter

Antal lägenheter:

104 hyresrätter

Lägenhetsstorlek:

2-5 rok

Adress:

Brandholmsvägen 7-11, Flygrakan 2A-4B

Rökfritt boende:

Ja

Interiör:

Samtliga rum har ekparkett och målade väggar i ljusa färger. Badrummen har kakel och klinker och är utrustade med handdukstork, tvättmaskin/torktumlare eller kombimaskin. I köket finns diskmaskin och det är förberett för micro

Tvättmaskin och torktumlare:

Beroende på lägenhetsstorlek är badrummen utrustade med tvättmaskin och torktumlare eller kombimaskin

El:

Tillkommer, ingår inte i hyran

Varmvatten:

Kommer eventuellt debiteras i framtiden.

Exteriör:

Fasaderna är beklädda med värmebehandlad furupanel och fibercementskivor, guld/beige färgade fönster och plåtdetaljer, pappbeklädda sadeltak på huvudbyggnader och sedumtak på komplementbyggnader

Balkong/Uteplats:

Minst en balkong eller uteplats till samtliga lägenheter

Förråd:

Ja, förråd finns i gårdsbyggnader och på vindar

Cykelparkering:

Ja, ca. 240 platser

Parkering:

Ja, 100 platser

Laddplats för elbil:

Ja, 13 platser samt 2 offentliga platser

Arkitekt:

Nordmark & Nordmark

Uthyrning:

Lägenheterna förmedlas via HomeQ:s bostadskö, registrera dig på homeq.se

Följ projektet på instagram

Ställ dig i bostadskö

Är du intresserad av att flytta till Kvarteret Jakten kan du ställa dig i vår bostadskö redan nu!

Vad är Homeq

För oss på Dalhälls Fastigheter är det viktigt med en rättvis bostadskö. Därför använder vi oss av HomeQ – det ledande kösystemet för privata hyresvärdar. HomeQ är självklart kostnadsfritt och du tjänar in ett poäng per dag du står i kö. Dina köpoäng kan du sedan använda för att söka lediga hyresrätter hos oss eller hos andra hyresvärdar.