En liten glimt av en VRÅ

Förutom den sista etappen kan vi äntligen dela med oss av att det under hösten 2022 kommer öppna en restaurang i kvarteret Jakten. I en liten VRÅ om knappt 100 kvm kommer Emma Markström öppna upp sin nya verksamhet. Här kommer det bland annat serveras lättare måltider, god fika och dryck i hjärtat av Brandholmen.

Emma är en klassisk hemvändare i Nyköping och har under de senaste 5 somrarna varit delägare och restaurangchef på Svärdsklova. Tidigare har hon gått från servitris till hovmästare till restaurangchef och hämtat arbetserfarenhet från Mallorca upp till Sundsvall men främst i huvudstaden. Där har hon bland annat ansvarat för middagar vid stadsbesök av presidenter och kungligheter. Men också rott hem en rekommendation i Guide Michelin under sitt skift och även bildat grymma serveringsteam. 

Det nya projektet står fortfarande i startgroparna så även om tankarna och idéerna finns så kommer det färdiga konceptet samt öppettider att långsamt växa fram under de kommande månaderna. 

Du kan följa Emmas resa på @nykopingsvrå på Instagram och passa på att slänga iväg ett DM med vad Du tror att restaurangen kan tillföra i området.

Vi på Dalhälls önskar henne all lycka till och ser framemot att besöka Brandholmens egna VRÅ!